- 12 Kas 2020
- 500
- 0
- 0
herkes sahit olsun gelirse ben de 5 kişiye 20 atarımBence çok mantıklı. Bu uefa ve şampiyonlar ligi milleti tezgaha getirip sömürüyo en azından alt oynamak mantıklı geldi mesela bu gece çoğu şampiyonlar ligi maçı alt bitti ve bitecek kupon nasıl beyler 10 20 ateşlicem denk getirirsem 😀
Dengeli oyun söz konusu kimse açık oynamaz örnek olarak ajax maçına bakabilirsin illegalde 2.5 alt oranı nerdeyse 3 tü 😉herkes sahit olsun gelirse ben de 5 kişiye 20 atarımcok hatalı secimler son hafta maclarına alt oynanmaz..kazanmak zorunda olan takımlar var bunların arasında bereaberlik yaramayan maçlar hep şimdiden geçmiş olsun konu kilit
![]()
bakalım nolcak kankaGolü bulan takım yaslanır insanlar bıktı üstten yatmaktan
Şu aralar kupon yapamıyom ama maçların geneli böyle geçiyo üst olan maçlar azaldı iyiceAlt oyna dedik de sende suyunu çıkarmışsın![]()
14 olsun bizim olsunSistem oynamak mantıklı koyucan 15 tane alt maç
Aynen kuponun cok iyi sahsen bende altciyim roma ve nuce belki sikinti olur gerisi kafama yatti bende bi yerden bisiler ayarlarsam atarim ama romayi cikartirim 😊😊Bence çok mantıklı. Bu uefa ve şampiyonlar ligi milleti tezgaha getirip sömürüyo en azından alt oynamak mantıklı geldi mesela bu gece çoğu şampiyonlar ligi maçı alt bitti ve bitecek kupon nasıl beyler 10 20 ateşlicem denk getirirsem 😀
Sofya maçı kitleyen takım. İtalyada oynadıkları maçı 90 dakika izledimAynen kuponun cok iyi sahsen bende altciyim roma ve nuce belki sikinti olur gerisi kafama yatti bende bi yerden bisiler ayarlarsam atarim ama romayi cikartirim 😊😊
İlk yarıdan patladı 😞😞🤔Sofya maçı kitleyen takım. İtalyada oynadıkları maçı 90 dakika izledim
Alt koptuSofya maçı kitleyen takım. İtalyada oynadıkları maçı 90 dakika izledim